2019

12 feb. Tyvärr så blir det inga valpar. Annie har ej lagt ut något, hade i det längsta hoppats att det kanske skulle bli en iaf. men nu är jag säker. Så jag beklagar till er som sått på kö för en brun liten valp.  Hade ju även planerat att jag själv skulle behålla en . Klart man är lite ledsen .

6jan. Nu har det skett parning av min Bruna tik Annie med en fin tax herre Buddy. om allt går som planerat så kommer det bli små liv i början på mars den 10 / 3 2019.

 

                 

                                    GOTT NYTT ÅR

                                         2018             Arkiv 2016-2006

29 dec.   Nu har alla valpar fått nytt hem. Önskar dem och nya familjen lycka till.

8 dec. Nu har 3 av valparna fått nytt hem.  Nu är det Quintus kvar som söker nytt hem. Jag hade först tänkt behålla honom  men har ändrat mina planer. Satt honom på bordet när jag tog bilden och som synes var det inte så skoj vilken blick jag fick av honom.

Såld

26 nov. Idag är de små 8 veckor 1 dag och har valparna varit till veterinär för besiktning, ID chip, vaccination. Allt var Ok med de små liven. Det finns 2 kvar som söker nytt hem.

15 nov. Nu har de små hunnit bli 6v och 4 dagar. allt svårare att fånga dem på bild då det är full full fart. Det finns fortfarande valpar kvar till salu. De är leveransklar den 25 nov. Fler bilder se valpsidan.

6 nov. Valparna är nu 5 veckor och nu går det fort för de små att utforska världen utanför valphagen. Det finns 2 små killar kvar till salu.

 

21 okt. Valparna har nu blivit 3 veckor. Utvecklas fint och börjar så smått bli nyfiken på syskonen och leka lite.

  

30 sep. I natt har det blivit tillökning i familjen. 4 små liv. 3 hanar och 1 tik. Aurora var verkligen jätte duktig inte ett enda gnäll eller ljud, hon ville sköta allt själv. Blängde på mig då jag satt bredvid och inget hände så jag gick och då efter en stund var det en till som låg där.

               

 

16 Juli. Nu har alla valparna flyttat till sina nya hem. Här blev det verkligen tyst efter att ha haft 5  små liv sprungit runt här. Önskar dem LYCKA till.

          

29 juni. Valparna 6 veckor och efter att härjat runt både ute och inne så är de totalt utslagna på golvet .

 

27 juni. Midsommar helgen fick valparna åka med på tur med husbilen och även bli bekanta med Golden killarna.

                          

20 juni. Nytagna bilder på valparna som nu är 4.5 veckor. Nu börjar det bli lite spring både framåt och bakåt. Alla har nu nya hem som väntar på dem bara de blir 8 veckor och leveransklar. se valpsidan för fler bilder.

     

9 Juni. Nu har valparna blivit 3 veckor. Börjar bli lite mer vakna och försöker komma upp på benen, så nu har de flyttat in i valphagen.

                           

2 Juni. valpar växer och frodas av en väldigt duktig mamma. går enbart ifrån dem då hon måste ut för sina egna behov. se bilder på valpar.

             

19 maj. Nu är de födda Abby och Zoros valpar. 3 tikar varav 1 är merle, 2 hanar. Allt gick bara fint och alla mår bra.

                   

     

15 maj.  Inga valpar ännu och Abby är nästan rund som en fotboll. Få se hur länge hon går över tiden.

          

28 mars. Här blir det inga valpar till Påsk. Annie som blev ej dräktig. de satt ihop 4 ggr ca 15-20 min varje gång. Men av någon anledning så var det inte meningen att det skulle bli några små liv denna gång...

15 mars. Har nu varit ner till Skåne och parat min tik Abby med en svart liten tax herre . om det nu tar sig så eventuellt  det bli valpar vecka 20.

6 feb.  Annie min bruna tik har nu blivit parad och förhoppningsvis så väntas det valpar vid påskhelgen den 1april.

18 jan. Det blev ingen parning för Aurora som var planerat utan kommer ske vid nästa löp i stället vilket är m 6 månader.

I år planerar jag att para mina 3 tikar om allt går enligt planerna. Aurora blir den som kommer paras först och som det är första gång för, sedan Annie. Och sist  Abby som det blir sista  gången  för att sedan gå i pension.

                                           2017       

20 dec. Snart slut på detta året och jag önskar alla besökare  en riktig                                            God jul & Gott Nytt År.                                                   

5 juni. Nu har även lilla Othello fått ett nytt hem. Levereras den 10 juni då pass och avmaskning är klar. Han ska bli en gutt och bo i Oslo.

Önskar alla valparna i kullen ett stort lycka till era ny mattar/hussar.

4 juni. Lilla Othello söker fortfarande ett eget hem. Han är en lugn go kille med otroligt fint temperamente. Nyfiken som en valp ska vara. Nu har han hunnit bli 12 veckor och är vaccinerad 2 ggr besiktad . UA.

17 maj. Idag flyttade  lilla Orfeus. Nu finns det enbart lilla Othello som söker nytt hem.

11 maj. Nu finns det 2 killar kvar som söker nytt hem  fler bilder på valpsidan.

 Othello                                                       Orfeus

 

9 maj. Nu har första killen flyttat. Oliwer som kommer bo i  Göteborg. Obelix såld men ska stanna kvar här i några veckor till, sedan ska han bo i Töreboda.

         

12 april. Tiden går fort med de små redan 5 veckor. Nu äntligen har mamma Abby släppt de små så de får vara med mina övriga taxar.

5 april. Nu har de små hunnit bli 4 veckor och hönsmamman Abby vill inte riktigt släppa den ännu. Bilder på killarna finns på valpsidan.

29 mars. Utvecklingen går fort på små killarna. 

22 mars. Nya bilder på små killar finns att se på valpsidan.

15 mars. Valparna nu en vecka gammal. Abby är så mån om de små att hon vägrar att gå ut för sina behov, man får bära ut henne.

8 mars. Abby och Bilbos valpar har nu kommit och allt gick bara bra. Abby skötte allt själv och så fort jag kom så lade hon sig över. Perfekt när hon så mån om de små.

9 feb. Nu har Abby börjat  bli lite rund om magen, så om alltfortsätter att gå bra kommer valparna föddas början av mars.

1 jan. Gott Nytt år . Nu har vi inlett nya året med parning av min Merle tik Dorrith´s F-Athilia "Abby" . Går allt som planerat kan det väntas valpar vecka 9. se mer på sidan valpar.